sponsors

premiere van de documentaire

Programma: vrijdag 1 oktober 2010

16:00 Laboratorium geopend voor bezoek.  Introductie door H.Lammerink en F.Schurink, Première documentaire met Jup de Heer en Genja Ferschtman

17:00 2e vertoning

18.00 3e vertoning

19.00 Avondeten  (aanmelding per mail gewenst)

20:00 laatste vertoning en feestelijke afsluiting met Martinez Lámour (dj)”

U bent van harte uitgenodigd voor de première van de documentaire van Experiment 1 door het Laboratorium de Verstedelijking op 1 oktober 2010.

De documentaire is een beeldverslag van het proces van de verstedelijking en ingrepen in het stadslandschap door de koppels die uit verschillende vakdisciplines waren samengesteld. Jup de Heer heeft i.s.m. Genja Ferschtman, de inhoudelijke keuzen, de visuele ingrepen en de interactie van de deelnemers gevolgd gedurende 6 weken.

Tevens is het de laatste mogelijkheid om het gecreëerde stadslandschap en de inhoudelijke presentatie te bezichtigen. Met deze première wordt Experiment 1 afgesloten en het maquette landschap ontgonnen en ontstedelijkt. U heeft bovendien de gelegenheid ons te ondersteunen en de documentaire te bestellen door middel van inschrijving als vriend van het laboratorium. We hopen u allen te verwelkomen op de Boszoom.